دستور پخت شیرینی محلی با فر: نان چای قزوینی
مشهور است که قزوینیها به کسی که دستپخت خوبی دارد میگویند «فلانی دستش مزه داره!» اگر شما هم علاقهمندید که دستتان مزه داشته باشد، دست بهکار شوید و سفره عیدتان را به شیرینی نانچای قزوینی مزین کنید.
برای درست کردن این شیرینی به ۱۰۰گرم روغن جامد، ۶۰گرم پودر شکر الک شده، نصف قاشق چایخوری پودر هل، ۳عدد زرده تخم مرغ، ۲قاشق ماست، یکچهارم قاشق بکینگپودر، ۲۵۰گرم آرد نول قنادی و کمی زعفران و کنجد و گلسرخ (برای تزئین) احتیاج دارید.
برای شروع، روغن جامد و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود. ۲زرده تخممرغ، هل و بکینگپودر و نیمی از ماست را هم اضافه کنید. در آخر آرد را به مایهتان بیفزایید و با همزن هم بزنید تا خمیر یکدستی به دست آید. خمیر را یک ساعت استراحت دهید و بعد از آن بین ۲کاغذ روغنی بگذارید و با وردنه، به قطر ۳ تا ۵ میلیمتر باز کنید. فر را روی ۱۸۰درجه بگذارید. کاغذ روغنی رویی را بردارید و خمیر را قالب بزنید. باقیمانده ماست، یک زرده تخممرغ و زعفران دم کرده را با هم مخلوط کنید و روی شیرینیها بمالید و روی آن کمی کنجد بپاشید. شیرینی را بهمدت ۱۳تا ۱۵دقیقه بپزید و بگذارید خنک شود، سپس آن را درون ظرف بچینید و با گل محمدی تزئین کنید.
:: برچسبها:
دستور پخت شیرینی محلی با فر: نان چای قزوینی ,
:: بازدید از این مطلب : 587
|
امتیاز مطلب : 86
|
تعداد امتیازدهندگان : 19
|
مجموع امتیاز : 19